zondag 13 mei 2012

Weekje Frankrijk, en een bijzondere vondst!!

Afgelopen week waren wij saampjes een weekje in de Morvan. Zonder kids, even heerlijk genieten. Wat is het daar mooi! We hadden een huisje op een berg, zonder tv, internet, geen mobiele ontvangst....heerlijk! Heb in die week ruim 4 boeken gelezen. Iets waar ik normaal niet zo aan toe kom. Dit was ons uitzicht als we s morgens wakker werden...

 Das toch genieten!!

Ik hoopte er volop brocante winkeltjes en markten te vinden. Dat viel helaas tegen. Maar een van de laatste dagen reden we in een dorpje waar een geweldige brocante winkel was. Bleek deze nog van Nederlanders te zijn ook. En daar stond tie......


Al heel lang wilde ik een oude paspop hebben. Speurde regelmatig internet af. Maar of ze waren niet echt oud, of ze waren werkelijk onbetaalbaar.
Maar daar in de Morvan stond hij dus....Eigenlijk wilde ik niet naar t prijsje kijken, was bang dat daar ook weer een minder leuk bedrag op stond. Maar toen ik toch keek...ik wist niet wat ik zag! Dit kon toch niet?? Maar t stond er echt....!! Een koopje!!


 En t was een Stockman uit 1925! Jullie begrijpen dat ik mn geluk niet op kon! Gelukkig konden boven en onderstel losgekoppeld worden. Anders had t vervoer misschien nog een probleem opgeleverd. Maar meegaan zou hij!!





Nu staat ie dus in de woonkamer. En ik? Ik geniet!!
Nog een paar inkopen gedaan daar in t prachtige Frankrijk. Maar die laat ik nog wel s zien.



Zie dat ik weer nieuwe volgers heb..superleuk! Welkom! En ik ga de komende dagen weer s heerlijk bijlezen op alle blogs die ik de afgelopen week gemist heb.

Lieve groet Ria