donderdag 21 juni 2012

Lampje.....

Eigenlijk heb ik vreselijk veel lol hier in mn uppie. Vorige week heb ik een lamp gekocht voor op onze secretaire. Ik had m de week ervoor al zien staan bij een antiek/brocante zaak hier in de stad. Ik was er gelijk weg van. Maar de vriendin waar ik mee aan t brocanteshoppen was vond m echt niet leuk. Dat kan en mag natuurlijk. Maar t lampje bleef in mn hoofd zitten en eigenlijk zocht ik nog een leuk lampje voor op de secretaire. Dus m na een week toch maar gehaald. Mijn liefhebbende echtgenoot zuchtte s een keer toen hij m zag en zei "schat,als jij m leuk vind is t toch goed?" Wat dus t zelfde is als "ik vind er niks aan"....

Een paar uur later kwam mijn zoon (19) thuis. Wierp een blik op mijn geweldige lampje en sprak de onsterfelijke woorden: "Zoiets lelijks heb ik nog nooit gezien".
Haha, en ik maar verliefd naar mn lampje kijken.....

Ook een vriendin die ik vanmiddag een foto mailde deelde ehhh niet mijn enthousiasme zeg maar. Zij wilde al een geranium voor me gaan kopen. Nu vind ik dat op zich een prima plan want in de ariadne brocante vanmiddag zag ik in een reportage geraniums staan en ik vond t geweldig. (Dus Martine, graag een witte!!).

Dus zal jullie nu t onderwerp van alle lol s even laten zien. En ja,ik vind m nog steeds super!!


 Tja,t is geen zomerse foto, maar t is hier echt noodweer op t moment dus zit met kaarsjes en lampen aan. Op zich erg gezellig!!




Dus ben nu wel heel benieuwd wie er ook met kromme tenen zit en wie mijn "liefde" voor dit lampje deelt....

Lieve groet Ria

26 opmerkingen:

  1. Nou ja met kromme tenen is niet écht het geval, maar mijn keus zou het niet zijn :))
    Maar geniet jij maar van je lichtjes daar in deze donkere noodweeruren!
    Groeten, Corine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. O nee, he Ria, nu ik het lampje weer zie, kan ik er nog steeds niet verliefd op worden :) maar we hebben er in ieder geval wel al veel lol om gehad.
    En die geraniums, die komen er volgende week aan hoor. Het regent hier nu, maar nog niet echt noodweer.
    Groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig toch dat je zooo blij kunt worden van een lampje of wat dan ook. Spuuglelijk wil ik het niet noemen hoor, maar hij mag wel mijn deurtje over slaan ... past hier gewoon niet. Gelukkig maar dat smaken verschillen, anders zou het maar een saaie boel worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ooooh ik vind hem juist geweldig!
    ik ben ook nog op zoek naar 1'
    groetjes roxy

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind je foto met het kastje er eentje die zo uit een brocante tijdschrift kan komen en dan vind iedereen het helemaal leuk! Je lampje past precies en ik ben erg blij voor het lampje dat hij/zij een bewonderaar heeft gevonden :-)
    groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha Ria, leuk he zulke dingen.. Hier lopen mensen ook altijd te kijken van wat heb jij nou weer verzonnen. Ik vind het iig een schatje! En als jij er blij van wordt.. Dan is het toch goed ;-) Je eigen stijl, en je eigen sfeer.. Jij moet erin wonen dus geniet ervan meid..

    Liefs,Alberta

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vind je lampje super staan zo op dat kastje.
    En maar goed ook toch dat niet iedereen hem leuk vind, daarom staat hij nu bij jouw te pronken.

    groetjes wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ach meid, gelukkig heeft ieder zijn eigen ding, anders zou het maar saai zijn. Ik snap dat je dat lampje leuk vind, ook al is het niet mijn keus.

    Geniet van je lampje.
    groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Grappig om de reacties hierboven te lezen...de meningen zijn ook in blogland verdeeld. Ik vind het een grappig lampje, het doet mij aan Lumière van Belle en het Beest denken, maar bij mij zou ie ook niet in het boodschappenmandje gaan :)!

    Maar het gaat er om dat jij er van geniet en als ik nu naar buiten kijk...tja, dan kun je zo'n lampje wel gebruiken!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nou heb ik bewust de andere reacties even niet gelezen maar het is niet mijn smaak maar weetje Ria, ik vind het veel mooier om te lezen dat het dus wel jou smaak is!
    Het zou toch niet leuk zijn als we allemaal dezelfde smaak zouden hebben, getver moet er niet aandenken.

    Dus geniet jij maar lekker van je lampje

    Liefs
    Tanja

    BeantwoordenVerwijderen
  11. nou Ria hij is super ..heb er 1 aan de muur hangen en 2 als kroonluchter tja ieder zijn smaak natuurlijk dat is zo maar als jij hem leuk vind lekker van genieten hoor,en die geranium ja wit zou erg leuk erbij passen hoor hahahha dus dat word je volgende foto dus Martine die staat hahahah fijne weekend vast lieve groet Rosita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. al zou ik het lampje zelf niet kopen, ik vind het wel wat hebben en ik vind het superleuk dat jij er zelf zo van geniet en dat je lol hebt in je eentje, daar gaat het toch om!!

    lieve groet van Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Past toch wel leuk bij je spullen en met dit weer heel gezellig!

    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hahahah Ria wat een leuke post en dan al die commentaren... grappig en wat denk je? Vind ik het spuuglelijk of mooi.....? Ik zou hem ook kopen. Wat een leuk ding. Meestal zijn zulke lampen hangend, maar deze staat. Ik zou hem wel is in daglicht willen zien. Echt een super leuk lampje en voor je het weet gaat de rest hem ook waarderen tenminste zo gaat dat hier wel is.

    Liefs Xanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hij past op jou kastje en jij vind hem geweldig, daar gaat het om, hij heeft wel iets alleen jammer dat je de peertjes zo ziet, maar verder een liefje hoor, maar een witte garanium erbij zou leuk zijn, hou juist van die ouderwetse plantjes.............gr.Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Goed zo Ria, gewoon dwars tegen andere smaken in je eigen smaak volgen!
    Er zijn er velen die je dat niet nadoen en gaan voor veilig......;-)
    Geniet van een hopelijk zonnig weekend!

    Groetjes Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Het is een schatje hoor ,en lekker veel naar kijken !
    Fijn weekend
    Liefs Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Ria,
    Het is niet echt helemaal mijn ding hoor, zeg ik eerlijk, maar het staat wel heel gezellig. En een secretaire is nou ook weer niet de makkelijkste kast om een goeie lamp voor uit te kiezen.
    Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jij hem mooi vind en dat je man het niet erg vindt, zeg maar... Haha, hier ook al een zo´n soort reactie gekregen hoor...
    Ik wens je een heel fijne avond en een heerlijke zondag, je lampje zal al vroeg aan kunnen want het wordt donkergrijs morgen vrees ik...
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Ria,

    Ach hij is toch prachtig van kitscherigheid? Ik heb ook zo'n ouderwetse lampekap. Menigeen begrijpt niets van mij. Maar dat maakt mij niets uit. Misschien kun je er een mailtje aan wagen naar de krant? Je weet maar nooit ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zelf zou ik het niet hebben uitgezocht ;) maar ik vind het helemaal geweldig dat je lekker je eigen ding doet en koop wat jij mooi vindt!

    Fijn weekend. Groeten, Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hij is wel heel schattig, het is dat hij hier in huis niet zou staan maar anders wist ik het wel. Leuk hoor.

    Fijne zondag.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik vind het een leuk lampje dus je hebt groot gelijk! Leuk toch dat je heerlijk je eigen hoofd volgt en koopt wat je zelf mooi vindt.
    Geniet er lekker van wat dat betreft komt het goed uit dat het zulks donker weer is :-)

    Groetjes,
    Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ah, ik zoek zoiets (of één voor aan de muur) voor bij dochterlief op d'r kamertje, zou zo mooi bij de kroonluchter passen... Ze zijn er dus wel, de liefhebbers :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Beste Ria
    Wat ontzettend leuk dat je me een berichtje hebt gestuurd. Je stond al enige tijd in mn lijst van favorieten. Zal me bij deze gelijk even aanmelden als volger.
    Fijne avond
    Liefs Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Alleen al het verhaal er achter is zo leuk! Wat een lol kun je dan hebben, en daarom alleen al vind ik hem leuk!Lekker van genieten dus..haha! Fijn weekend! Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen