dinsdag 25 februari 2014

Kennen jullie me nog?

Denk dat titel van deze blog wel terecht is.....na bijna jaar totale afwezigheid in blogland.....Laten we t erop houden dat 2013 niet helemaal mijn jaar was op lichamelijk gebied met een paar operaties ed. Maar ben t type er niet voor om dat uitgebreid op mijn blog te beschrijven. Dus gaan we t verder ook absoluut niet over hebben......

Maar heb er weer zin in!!! En t voordeel van een jaar niet posten is dat er dan weer inspiratie genoeg is. Want geloof me....in huis is er genoeg gebeurd. Daar blijven we tenslotte altijd mee bezig. Vandaag een kleine post over gewoon een item wat ik erg leuk vindt: oude boeken van de kringloop. Maar....vaak vind ik de kaft qua kleur niet mooi. Nee t gaat mij om de vergeelde binnenkant. Dus wat doe ik......?


Juist, gewoon de kaft eraf halen....Vindt het zo'n mooi plaatje zo. Het dienblaadje komt ook bij de kringloop vandaan. Kennen jullie wel: zo'n houten met veel kleurtjes en bloemen erop. Tja, welke kleur hij moet worden is niet zo heel moeilijk bij mij.


Hier nog een mooi detail....


Erop nog oude bakvorm die ik vorige jaar op een brocantemarkt in Frankrijk vond, een paar oude handschonetjes en kleine klosjes. Voor mij ist plaatje perfect zo.




Zo, en nu maar afwachten of jullie me idd nog kennen :-).En uiteraard kom ik ook weer gezellig bij jullie langs.Hoewel...dat deed ik al wel maar in stilte. Zal me nu ook weer s laten horen!!

Liefs Ria







23 opmerkingen:

  1. Ja hoor Ria, ik ken je nog. Veel te lang weggeweest! Ik hoop dat het lichamelijk nu goed met je gaat. Wat laat je ons een mooi plaatje zien van prachtige bij elkaar verzamelde spullen! Ze zouden zomaar in mijn kamer kunnen staan :-).
    Ik ga weer gauw verder met behangen!
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jazeker ken ik je nog wel. Mfijn dat je weer terug bent in blogland. Jij hebt veel inspiratie en ik heel weinig op dit moment. Moet nodig weer eens een post maken. Leuk idee om de kaften van de boeken af te halen. Dan ontstaat precies dat sfeertje waar we zo van houden. Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je er weer bent!Ik vind je bakvorm erg mooi! staat altijd zo lekker stoer!

    Lieve groet,

    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En of ik je nog ken! Gezellig dat je er weer bent Ria. De kringloop is nog steeds je hobby zo te zien, maar we kunnen elkaar de hand schudden...dat ben ik ook nog niet verleerd ;-). Zo'n stapeltje oude boeken doet het altijd goed, mooi hoor.

    Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jahoor we kennen je nog. Het is zekers een tijd geleden, maar het hindert niet, wat je zegt, des te meer inspiratie nu om te schrijven en wij lezen maar als té graag met je mee.
    Mooi je bakvorm en een heel herkenbaar plantje. Deze heb ik gisteren gescheurd en in twee potten geplaatst en nu hopen dat ze goed gaan groeien. Want die ene was echt uit z'n pot gegroeid.

    Veel schrijfplezier!
    Liefs,
    Patricia


    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Ria, natuurlijk ken ik je nog... Wat fijn dat je weer terug bent. Ik zie dat je nog steeds een flinke voorkeur voor wit hebt? Wat een leuk idee om gewoon de kaften van je boeken af te halen... Het is gelijk een heerlijk stapeltje zo. En je bakblik vind ik super mooi... Wat een heerlijke sfeerplaatjes weer...
    Ik wens je een heerlijke avond,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Maar natuurlijk Ria, leuk dat je weer terug in Blogland bent en weer zin hebt om te gaan bloggen. Je bakvorm is mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gezellig dat je er weer bent!
    Mooi hoekje is het zo bij elkaar!

    Groeten Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik kende je blog wel, maar was nog geen volger. Nu wel, bij deze. Want ook ik ben gek op wit, net als jij.
    Wat een idee om de kaft van die boeken eraf te halen, geeft meteen dat perfecte sfeertje. En je dienblad herken ik ook wel. Hier liggen er ook een paar met verschillende creaties erop. En natuurlijk in wit, hihi.
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat leuk dat je weer een blogje hebt gemaakt heb je gemist!
    Weer een geweldig plaatje heb je ervan gemaakt!
    groetjes van Marijke
    www.bij-marijke-thuis.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heej Ria! dank je wel voor je leuke email! :-)
    Fijn dat het nu weer beter met je gaat en je weer zin heb om het bloggen weer op te pakken... Welkom terug!

    Liefs, Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja we kennen je nog wel hoor, fijn dat je er weer bent Ria.

    Groet, Marjonel

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hee Ria!! Welcome back!!
    Die dienbladen ken ik wel ja, je hebt er weer een leuk brocant geheel van gemaakt met die andere spulletjes erbij, leuk hoor!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  14. He Ria, even denken, wie was je ook alweer? Hihi. Nee hoor, weet het al te goed en weet dat jouw lievelingskleur nog steeds wit is :)
    Door jou weet ik dat er heel veel tinten wit zijn. Ik dacht altijd, wit is wit, maar inmiddels weet ik beter :)
    Ik ben benieuwd naar je volgende posten, groetjes Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hey Ria gezellig dat je weer terug bent.
    Mooi sfeerhoekje heb je gemaakt!
    Groetjes, Sas

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Ria
    Wat leuk dat je weer terug bent.
    Ik had je wel al een hele tijd gemist.
    maar durf dan geen berichtje te sturen hoe het met je is.
    Fijn dat het beter gaat.
    leuk hoekje heb je gemaakt.

    Gr. Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hey Ria,
    Wat fijn dat je er weer bent.
    En wat heb je daar leuke sfeerhoekjes gemaakt!
    Dat mooie plantje he, de meuhlenbeckia, daar ben ik al maanden op naar zoek, ze hebben mij nu beloofd dat ze zouden kijken of de kweker hem aanbood.
    Ik ga mij even opnieuw aanmelden, want ik dacht dat je was gestopt.

    Veel liefs, Gerry

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gezellig om weer bij je te lezen en gelijk met mooie plaatjes, zo mooi om een hoekje te maken met oude spullen en wat van jezelf.
    Ik hoop dat je snel weer ene post maakt.

    Lieve groet. Eefie
    Mijn blog vind je nu op een ander adres:
    http://whats-inaday.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Ria, wat leuk dat weer terug bent en wat leuk dat we weer lekker bij jou kunnen binnen gluren.....leuk dat dienblaadje en de oude boeken...laat maar komen al die posten dan krijgen wij ook weer inspiratie hihi...lieve groet Marjon

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Welkom terug.....leuk dat je er weer bent !!...liefs van mij...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ja, ja, ik weet het nog wel. Leuke foto's heb je geplaatst. Nu volhouden hè! Want bloggen is veel te leuk.
    Groeten,
    Barry

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Superleuk weer een post van je te zien!

    Fijn weekend!

    Liefs,
    Yet

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen