vrijdag 21 maart 2014

Kadootje.....

.....soms krijg je op een onverwacht moment de leukste dingen......

Van de week was ik op bezoek bij collegaatje. Als er iemand is die het begrip kringloop heeft uitgevonden is zij het!! Piepklein huisje en staat vol met allerlei brocante en kringloopvondsten. Mudjevol....Stikgezellig ook, al ist mij te druk. Maar enfin, zit ik daar gezellig aan een bakkie koffie, te kletsen en beetje om me heen te kijken. Genoeg te zien tenslotte :-). Valt mn oog op een oude franse draadmand, ergens weggestopt in een hoekje afgeladen met van alles en nog wat.

Ik zei haar dat ik zon mand zo mooi vond en m al lang zocht....Waarop ze opstond, mand leegkieperde en m aan me gaf met de woorden "ik heb toch zooi zat dus als jij er blij mee bent ben ik t ook"...Hoe lief is dat!!Dus thuis lekker aan t schuiven, gelukkig heb ik inde loop der tijd bergen kantjes ed verzameld.Heerlijk, oud, krom, verweerd...ik hou er zo van!!


Zit op dit moment op pakketdienst te wachten.heb bij t zelfde bedrijf als we ooit ons regaal hebben laten maken een soort open kast besteld. Had aangegeven wat ik wilde en zij hebben t gemaakt...je snapt dat ik stikbenieuwd ben. Dus dat wordt verven dit weekend en t resultaat zien jullie vast snel!!

Iedereen fijn weekend!!

Liefs Ria

10 opmerkingen:

 1. Dat is echt lief van je collega! Kan me voorstellen dat je benieuwd ben naar je kast...ga je vast straks van genieten!

  Fijn weekend!
  Dineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat was inderdaad heel lief van je collega, misschien wil ze zelf ook wel iets minder spullen in huis. Dan was dit een mooie aanzet daarvoor ;-).

  Spannend hoe de kast eruit ziet. We horen het vast nog wel.

  Fijn weekend en liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een bijzondere mand, zo eentje heb ik nog niet eerder gezien. Het is wel een superleuke hoor. Ik zou nog eens een bakkie gaan doen bij je collega ;-).
  We gaan je kast zien, leuk!
  Fijn weekend en succes met verven!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk toch ik ben ook zo, als een ander er blij mee is, ben ik het ook. Ik kan ook heel goed weggeven.
  Een aparte draadmand hoor, ik heb er nog nooit zo een gezien, gaaf ding!!

  Liefs Monica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Ria,
  Wat een leuke mand is dit en hoe lief van je collegaatje dat zij hem meteen spontaan aan jou gaf... Jij blij, zij ook blij zegt ze zelf... Leuker kan het niet!
  En nu ben ik ook stikbenieuwd naar je nieuwe kast... Gewoon doorgegeven wat je wilde en zij maken het? Ben je dan niet bang dat het heel anders is uitgepakt? Afijn, inmiddels zul je de kast wel binnen hebben, dus de spanning is er af...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En nu kan je collega weer op zoek naar nieuwe brocante. En dat is ook leuk, want als je af en toe wat weg geeft, kan er weer wat nieuws in. Wel fijn dat ze het aan jou gaf. Ik zou nog eens op de koffie gaan!
  Groeten,
  Barry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een bofkont ben jij zeg... dat je daar tegen aanloopt... geweldig wat een mooi ding en ontzettend lief dat je het kado kreeg. Lekker van genieten, want het is een mooitje hoor.

  liefs sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lieve collega! Hij is erg mooi en heel apart, zo op die pootjes.
  Spannend zo'n kast laten maken. En... is het geworden wat je ervan verwachtte? We zien het vast wel....
  Fijn weekend!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. افضل شركة تنظيف بالقطيف تقدم خدمات نظافة متكاملة علي اعلي مستوي بدقة وجودة ومواصفات قياسية واسعار تنافسية فتعد الشركة الاولي بالقطيف لتقديم خدماتالتنظيف بجودة وسعر مثالييينفهي خير مثال لراغبي الحصول علي نظافة شاملة مع التعقيم وباسعار مناسبة

  شركة تنظيف بالقطيف
  شركة تنظيف منازل بالقطيف

  ______________________________________________________________________________________________________________________


  شركة كشف تسربات المياه بالقطيف
  شركة تنظيف مجالس بالقطيف
  شركة تنظيف خزانات بالقطيف
  شركة شفط بيارات بالقطيف

  BeantwoordenVerwijderen