vrijdag 21 maart 2014

Kadootje.....

.....soms krijg je op een onverwacht moment de leukste dingen......

Van de week was ik op bezoek bij collegaatje. Als er iemand is die het begrip kringloop heeft uitgevonden is zij het!! Piepklein huisje en staat vol met allerlei brocante en kringloopvondsten. Mudjevol....Stikgezellig ook, al ist mij te druk. Maar enfin, zit ik daar gezellig aan een bakkie koffie, te kletsen en beetje om me heen te kijken. Genoeg te zien tenslotte :-). Valt mn oog op een oude franse draadmand, ergens weggestopt in een hoekje afgeladen met van alles en nog wat.

Ik zei haar dat ik zon mand zo mooi vond en m al lang zocht....Waarop ze opstond, mand leegkieperde en m aan me gaf met de woorden "ik heb toch zooi zat dus als jij er blij mee bent ben ik t ook"...Hoe lief is dat!!



Dus thuis lekker aan t schuiven, gelukkig heb ik inde loop der tijd bergen kantjes ed verzameld.



































Heerlijk, oud, krom, verweerd...ik hou er zo van!!


Zit op dit moment op pakketdienst te wachten.heb bij t zelfde bedrijf als we ooit ons regaal hebben laten maken een soort open kast besteld. Had aangegeven wat ik wilde en zij hebben t gemaakt...je snapt dat ik stikbenieuwd ben. Dus dat wordt verven dit weekend en t resultaat zien jullie vast snel!!

Iedereen fijn weekend!!

Liefs Ria

9 opmerkingen:

  1. Dat is echt lief van je collega! Kan me voorstellen dat je benieuwd ben naar je kast...ga je vast straks van genieten!

    Fijn weekend!
    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was inderdaad heel lief van je collega, misschien wil ze zelf ook wel iets minder spullen in huis. Dan was dit een mooie aanzet daarvoor ;-).

    Spannend hoe de kast eruit ziet. We horen het vast nog wel.

    Fijn weekend en liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een bijzondere mand, zo eentje heb ik nog niet eerder gezien. Het is wel een superleuke hoor. Ik zou nog eens een bakkie gaan doen bij je collega ;-).
    We gaan je kast zien, leuk!
    Fijn weekend en succes met verven!
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk toch ik ben ook zo, als een ander er blij mee is, ben ik het ook. Ik kan ook heel goed weggeven.
    Een aparte draadmand hoor, ik heb er nog nooit zo een gezien, gaaf ding!!

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Ria,
    Wat een leuke mand is dit en hoe lief van je collegaatje dat zij hem meteen spontaan aan jou gaf... Jij blij, zij ook blij zegt ze zelf... Leuker kan het niet!
    En nu ben ik ook stikbenieuwd naar je nieuwe kast... Gewoon doorgegeven wat je wilde en zij maken het? Ben je dan niet bang dat het heel anders is uitgepakt? Afijn, inmiddels zul je de kast wel binnen hebben, dus de spanning is er af...
    Ik wens je een heerlijk weekend,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En nu kan je collega weer op zoek naar nieuwe brocante. En dat is ook leuk, want als je af en toe wat weg geeft, kan er weer wat nieuws in. Wel fijn dat ze het aan jou gaf. Ik zou nog eens op de koffie gaan!
    Groeten,
    Barry

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een bofkont ben jij zeg... dat je daar tegen aanloopt... geweldig wat een mooi ding en ontzettend lief dat je het kado kreeg. Lekker van genieten, want het is een mooitje hoor.

    liefs sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lieve collega! Hij is erg mooi en heel apart, zo op die pootjes.
    Spannend zo'n kast laten maken. En... is het geworden wat je ervan verwachtte? We zien het vast wel....
    Fijn weekend!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen