vrijdag 21 oktober 2011

Bankje!!

Is er iets leuker dan de kringloop winkel?? Geloof niet dat er een week voorbij gaat dat ik er niet kom. Woonde ik tot voor kort in de alblasserwaard, daar vond ik vrijwel nooit wat. Maar hier in Zeeland.....kom ik toch zeer regelmatig thuis met iets wat ik erg mooi vind.
Zo had ik gisteren dit bankje gezien...Maar m met mn stomme kop laten staan. Want...paste t wel qua maat...??, zou t echt leuk staan...?? Eenmaal thuis had ik eigenlijk gelijk al spijt. Maar was t 5 uur en de kringloop dus dicht. Vandaag ging hij om 1 uur weer open. En lag ik dus soort voor de deur met manlief.
Ik helemaal blij want hij stond er nog! Manlief had zn twijfels over het item maar hij kent me, dus had hij zoiets van "schat,als jij er blij van wordt...meenemen dan". En ja ik wordt er blij van! Eenmaal thuis moest hij toegeven dat hij toch leuk stond :-)
En waar gaat t nu de hele tijd al over??Komtie:


Nu nog de twijfel: laat ik m zo of ga ik m verven? Denk datie zo blijft. Is mooi doorleefd hout. En hoeveel schoolkindjes hebben hier al blij op zitten wezen? Of juist verdrietig omdat de juf boos was? Heerlijk om daar allerlei verhalen bij te verzinnen. Maar wat vinden jullie:verven of niet??Lieve groet Ria

16 opmerkingen:

 1. hoi ria, wat een gaaf bankje. Hier bij de kringloopwinkels is het elke keer echt niks. Wat leuk dat jij in Zeeland elke keer daar van die leuke dingen scoort.
  Ik zou hem niet verven. Zit er een laklaag op?

  groetjes en een fijn weekend,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gaaf bankje...gelukkig dat je nog op tijd was! Verven kan altijd nog, ik zou het bankje voorlopig even zo laten staan!

  Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou 'm wel verven, omdat er op verschillende plekken nog lak op zit en daar hou ik niet zo van. Was ie helemaal kaal dan liet ik 'm zo :)
  Leuke aanwinst!!
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk-leuk-leuk!
  Ik zou 'em verven in de kleur van je shutters...
  Ben jij ff blij dat je terug gegaan bent én het top bankje er nog stond, voortaan niet meer iets laten staan hé Ria :-)

  Fijn weekend,
  @Let...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave bank. Tja wat ermee te doen. Ik denk dat ik 'm nu even zo zou laten en dan straks een keer een lik verf geven en wat doorschuren zodat het toch dat doorleefde uiterlijk krijgt.

  Fijn dat je bank er nog stond, wat zal jij blij geweest zijn..

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou hem kaal schuren en dan even zo laten. Want soms word kaal hout alleen maar mooier door gebruik. Verven kun je altijd nog.
  Het is in ieder geval een heel mooi bankje.

  Groet Lia
  en een fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zal ik je iets vertellen, deze bankjes, 5 stuks hebben wij vorig jaar naar de stort gebracht, hoe dom kan een mens zijn!!!!Nu ik hem bij jou zie staan denk ik, wat een mooi item, geweldig en zeker weten dat jij er iets moois vanmaakt.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ria,
  ZO LATEN!!! Even de laatste restjes lak er af halen en dan laten zoals-ie is... Zoals de anderen zeggen, verven kan altijd nog, als je het na een poosje toch niet meer leuk vindt. Hij past zo heel mooi in je interieur en volgens mij zeker bij je kast...
  Ik wens je een heel fijn weekend,
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kom via via op jou blog en het ziet er erg leuk uit, en wat een mazzel dat je bankje er nog stond helemaal SUPER vind ik hem. Ik ga je gelijk volgen en tevens wil ik je uitnodigen om eens een kijkje op mijn blog te nemen.
  Fijn weekend, groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat mooi!
  Gelukje dat deze er nog stond.
  Ik zou de laatste restjes lak er af schuren, staat zo mooi qua sfeeritem bij de rest van je spullen!
  Een fijn weekend verder.....
  Leuk dat je mij ook gaat volgen.

  Lieve groet,
  Harriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Ria,
  Leuke bank hoor, ik zou hem ook niet verven maar inderdaad zoals er al meer zeiden de restjes lak erafhalen. En ja, ik woon ook in zeeland!
  Groet Judith.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op deze plaats is het een echte vensterbank! Leuk dat er bij jou kringloopwinkels in de buurt zijn. Ik woon zelf op Goeree Overflakkee en volgens mij kennen ze dat principe bij ons niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hij is prachtig .... ik zou hem zo lekker laten .... lekker stoer fijne week lieve groet roista

  BeantwoordenVerwijderen
 14. wauw!! wat een stoer, robuuste bankje!! ik zou hem precies zo laten, hij is gewoon goed en daar moet je dan niet aan gaan knutselen...
  ik heb zoiets een keer gehad met een oude toonbankkast die bij onze kringloop stond. twijfel twijfel want hij is groot en veel werk om op te knappen maar ooh zo mooi!!! volgende dag toch terug en gelukkig stond hij op mij te wachten... we knappen hem in fases op en heb er geen moment spijt van gehad... Langleve de kringloop (kom er soms wel 3 keer per week)
  Heel veel plezier met je aanwinst!!! Ik volg je nu ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. WAt een leukerdje...zou 'm ook zeker zo laten...
  Zeker weten deze had ik ook meegenomen....
  Ben je 30e volger.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi

  Ik zou hem wit schilderen, heb zelf geen blog maar lees graag bij anderen om ideeen op te doen! succes ermee!

  sas
  oja ik woon ook in zeeland!

  BeantwoordenVerwijderen