dinsdag 18 oktober 2011

Ik heb de smaak te pakken!!

Wat is het ontzettend leuk!!!Bloggen.....En dan de reacties die ik op mijn eerste blog heb gekregen.Erg leuk!!Medebloggers die me gaan volgen!!Ik vind t super!!Bedankt allemaal!!

Wil jullie nu onze kast laten zien.Jullie moeten weten dat ik ruim een jaar geleden bij "mijn Henk"in Zeeland ben gaan wonen.Een hele overgang na 42 jaar in t midden van t land te hebben gewoond.Maar wat was t geval....mijn kerel hield van kleur,erg veel kleur: Lime groene stoelen,rode en gele bloempotten,groene muren...ehhh erg kleurrijk.Tja,daar was een taak voor mij weggelegd!!En wat leuk om te doen!!En met een beperkt budget eigenlijk nog leuker.T sauzen was zo gedaan...maar toen de meubels...Dat werd speuren op internet.Uren lang.En toen zag ik deze kast op internet.Heel toevallig in een dorp verderop.En dat was liefde op t eerste gezicht:wat wastie mooi!!Heel oud,heel doorleefd...prachtig!!
Ben er nog steeds verliefd op!!Toen moest er nog wat bovenop...Koffers??Iets anders??Tot ik bij een erg leuke woonwinkel in Giessenburg dit zag:
Volgens de eigenaresse cacaodoppen.....Ik kan er nog steeds van genieten!!Ook de rest van de kamer is in de metamorfose gegaan.Van een uitermate kleurrijk geheel naar een mooi rustig geheel,maar helemaal ons ding!!Uiteraard laat ik jullie daar de volgende keer meer van zien!!
Lieve groet Ria

11 opmerkingen:

 1. Hallo Ria,
  En vindt jouw Henk dit ook leuk? Ondat hij nogal van kleuren hield? Of is-ie gewoon helemaal om omdat hij zo veel van jou houdt en alles wat jij mooi vindt ook mooi vindt? Want dat is natuurlijk helemaal top, datzelfde ondervind ik bij mijn Ben... Hij wilde een minimalistische inrichting, heel strak en modern, maar nu komen er langzaam steeds meer 'brocante' zaken binnen stromen en hij vindt het wel heel 'gezellig' staan nu...
  Dus wij beiden ook helemaal blij...
  Ik wens jou en jouw Henk een heel fijne avond,
  lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. P.S. ik vind je kast harststikke mooi, binnenkort komt er hier een grote vitrinekast, die ga ik nog helemaal wit schilderen....
  groetjes, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moet stiekem wel een beetje lachen om 'helemaal ONS ding'... Grappig dat iemand je smaak helemaal kan doen veranderen. Ben dan ook zeer benieuwd naar de rest van de kamer...

  Fijne avond. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kast. Wel een verschil met die knalkleuren ;-) Ik ben ook benieuwd naar de rest van de kamer.
  groetjes, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet toegeven dat ik het nu wel wat mooier en rustiger bij je vindt wat kleuren betreft. Die knalkleuren waren inderdaad vrij heftig en aanwezig ( sorry Henk, vergeef me hi hi).
  Je lampje is trouwens erg leuk, ik had hem nog niet in het echt gezien.
  Het is lekker verslavend he, dat bloggen. Maar wel een leuke verslaving.

  groetjes en de groeten aan jullie allemaal,
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Ria,
  Wat een super leuk blog heb je zeg!! Heerlijk warme kleuren in je inrichting!! Ik kom zo met een omweggetje vanaf mijn dochter hihi leuk leuk!!
  Bloggen is super en ik ga je natuurlijk ook gelijk volgen!
  fijne dag
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is echt een mooie kast!
  Ik kan snappen als je hier van houd, je niet van knalkleuren houd ;-)
  Fijn dat je man ' om ' is...

  Succes verder, we zien de andere foto's van je interieur wel langskomen...

  Groet, @Let...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Ria!
  Bedankt voor je berichtje op mijn blog hoor! Ik ga jou ook zeker volgen! Je hebt een mooie kast gekocht, ik ben benieuwd wat voor leuke berichtjes je verder allemaal nog gaat plaatsen. Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een plaatje deze kast.
  Ook ik kwam laatst deze cacaodoppen tegen{ik vond ze daar wel prijzig}, vind ze zeer decoratief. Staan erg mooi zo boven op je kast.
  Wat leuk dat je zoveel plezier aan het bloggen beleeft, het is ook erg leuk!
  Een hele fijne dag verder.....
  {Wanneer het je leuk lijkt, ben je ook van harte welkom een kijkje te komen nemen bij 'Le Style'.}

  Hartelijke groet,
  Harriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ach arme Henk, alle kleur weg uit z'n leven?
  Of geeft jouw liefde zijn leven nu kleur ?!
  Veel geluk samen daar in Zeeland ;)
  Groeten, Corine(THUIS)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoals je het beschrijft, moet het wel een allegaartje aan kleuren zijn geweest, petje af voor jou hoor, wat een geweldige kast en de uitstraling die je nu laat zien is geweldig!!!

  Ik kom hier via Le Style, ik ga je volgen.

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen