zondag 2 maart 2014

Mooi!

Zoals jullie misschien weten woon ik nu ruim drie jaar op t prachtige Walcheren. En geloof me...t is hier zo mooi!! Tuurlijk t strand in de zomer op fietsafstand, t mooie oude Middelburg waar ik woon en vanmiddag was ik in t geweldig mooie dorpje Veere.

Daar werd in de grote kerk een brocantemarkt gehouden. Mijn betere helft ging mee. Vindt er eigenlijk geen bal aan, maar sjokte braaf achter mij aan. En op mijn enthousiaste kreten bromde hij meestal..."schat, als jij er blij van wordt ist goed" Heerlijk zo'n man!! :-)

Maar.....het was vanmiddag ook liefde op t eerste gezicht. Nee, niet op een andere man maar op een prachtige oude hoedendoos. Na even dubben, want vrij aan de prijs, mocht hij mee. Ook wat oude kantjes gescoord. Dus helemaal blij!!


En dan natuurlijk gauw naar huis en heerlijk aan t schuiven. Desbetreffende echtgenoot ging heerlijk in de tuin werken ivm het schitterende weer. Want zeg nu zelf....bij dat schuiven moet je eigenlijk niemand bij hebben, scheelt hoop commentaar. Maar ik genoot dus!!




Aan de binnenkant is hij wit met zachtroze bloemetjes...De buitenkant heerlijk verweerd en verkleurd. Zit nog sticker op van "Maison de modes H.Hopster & Cie Rotterdam".

Ik vind m prachtig, zit er echt van te genieten!!

Op de kast zien jullie ook stapeltje linnengoed liggen. Dat was mn tweede geluksmomentje van de week (wat betreft brocante dan he :-) ).Bij de overbekende winkel kwam toen ik er van de week was net een oude tas binnen vol met hele oude klederdrachtmutsjes. Gemaakt van t mooiste oude kant en linnen. Supervies maar ik zag meteen hoe mooi t was. Kreeg tas bijna gratis mee en thuis gelijk alles gaan uitzoeken en wassen. En wat er toen tevoorschijn kwam...zo mooi!!!

Ligt nu dus mooi te wezen op de kast met oud stukje kant erom want ik vanmiddag weer vond....





Genieten dus!!! Ik wil iedereen fijne week toewensen!!

Liefs Ria

17 opmerkingen:

  1. Wow Ria, ik snap dat je hier van kan genieten, dat doe ik al bij het zien van de foto's en bij het lezen van je verhaal. Wat een bofbips ben jij dat net die gevulde tas binnenkwam en je hoedendoos is fantastisch! Fijne avond en lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zowel de hoedendoos als het linnengoed zijn hele mooie vondsten, Ria. Volgens mij zijn veel mannen zo, de mijne herken ik in ieder geval in je beschrijving. Maar ze laten ons meestal ook lekker onze gang gaan en dat is ook al heel wat waard.

    Ik wens je een fijne week! Liefs, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt goed gescoord hoor, met instemming van je an:) dan is het toch goed!!!
    Hier is er ook één die er niet van houdt, maar wel goedkeurend knikt als hij mijn aankopen ziet, dus dat hou ik graag zo.

    Lieve groet, Eefie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie aankopen, daar kun je idd helemaal blij van worden, vooral als 't dan ook nog niet duur is. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zijn die uurtjes als je "schatten" vind! Toch is het samen genieten jij van de brocante en hij van jou en je geluk <3. Walcheren is en blijft mien eiland, fijn dat jij het er ook goed hebt, groetjes BB

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Snap het genieten van het schuiven van nieuwe vondsten helemaal.....
    Ha soms ga je zoveel schuiven dat ineens de gehele kamer op zijn kop staat ;)
    Maar wat is het leuk werk.....en erna......genieten van de nieuwe vondsten en het nieuwe uitzicht......niets mooiers.

    Moest wel lachen om 'je betere helft' dacht gelijk...heb je ook een mindere dan....? ;)

    Fijne avond

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  7. prachtige spulletjes gescoord! die doos is echt gaaf :-)
    geniet er maar lekker van!

    liefs, Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O leuk zeg en dat je mooi woont...zeker weten. Veere is ook zo mooi! Vroeger wel vaker op vakantie geweest in die buurt....prachtig! Je hebt lekker gescoord en heerlijk dat je er lekker van kunt genieten! Groeten, jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Altijd leuk zo´n brocantemarkt in een kerk, helemaal als je dan ook nog eens iets leuks vind, daar kun je dan zo van genieten he?

    Liefs Monica

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Ria,
    Wat een prachtige hoedendoos zeg. Dat is echt een plaatje. Het ovale fotolijstje op je kast vind ik ook prachtig trouwens. En dan dat kant... Allemaal oude klederdrachtmutsjes....? Hoe geweldig is dat. Zo ontzettend mooi, je zou ze een keer stuk voor stuk op de foto moeten zetten want ik ben best benieuwd hoe ze er precies uitzien... Ik kan me goed voorstellen dat je helemaal blij was met al dit moois...
    Ik wens je een heerlijke nieuwe week,
    Lieve groet,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die geluksmomentjes moet je koesteren:)
    Je hoedendoos is PRACHTIG ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Haha, wat een uitspraak. Kon wel die van mijn man zijn. Die sjokt er ook achter aan, maar ze gaan wel mee (misschien om de 'schade' te beperken, hihi). Wat een leuke spulletjes heb je gescoord! Toevallig zijn we een jaar geleden ook daar geweest (ook carnaval ontvlucht toen). We gingen gewoon het prachtige Veere bezoeken en vielen met de neus in de boter, toen we deze brocante-markt in de kerk ontdekten.
    Je hebt het ook zo mooi gestyled, heerlijk sfeertje!
    Fijne week!
    Liefs, Peetje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een stoere hoedendoos! En wat gaaf, dat tere kant!
    Heb je goed gescoord hoor!

    Fijne week!

    Dineke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. mooi die hoedendoos die hoop ik toch ook nog eens te bemachtigen.

    liefs uit zeeland sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou is Veere sowieso al leuk en sfeervol, maar als je dan met zo'n mooie hoedendoos weer uit Veere vertrekt, is het natuurlijk helemaal genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een super vondst! Heerlijk dan weer nieuwe sfeerhoekjes creëren met de nieuw gevonden spulletjes.

    Fijne avond!

    Liefs,
    Yet

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
    (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

    BeantwoordenVerwijderen